Overgang 2022

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Dit jaar gaat onze jaarlijkse overgang door op 17/09/2022, nog altijd op onze geliefde scoutslokalen! Wij nodigen jullie allemaal uit om gezapig het nieuwe scoutsjaar in gang te trappen. Wij verwachten de leden om 13 uur op het lokaal, in perfect uniform en met reserve kleren, zwembroek, een handdoek en eventueel een drinkenbus in een rugzakje.

Wij voorzien een hapje en een drankje als 4 uurtje voor de leden. In de avond wordt er door de vriendenkring zoals gewoonlijk kip met frietjes voorzien. Indien je als lid wenst mee te eten, mag je zeker geen 6 euro vergeten om dit te vergoeden! De leden eten van 17 uur tot 18 uur, ouders eten van 18 uur tot 19 uur. Gelieve voor het eten in te schrijven via Overgang 2022. Na het eten sluiten we deze leuke dag af met onze welbekende show. De show begint om 20 uur en duurt een uur. Tijdens de show is de bar gesloten! Gedurende de hele dag kan er iets gedronken worden bij de bar van de vriendenkring, terwijl de kinderen kunnen genieten van de vele attracties die de leiding ineen heeft gesjord. 

Wij hebben er alvast heel veel zin in en we hopen dat jullie talrijk aanwezig zijn! Spread the word! 

PS: Sinds kort hebben we met onze scouts ook een instagrampagina waar je alle evenementen van de scouts kan volgen. Volg zeker https://www.instagram.com/scouts_bernadette/ om op de hoogte te blijven!

Groetjes,

De leidingsploeg