Spettieslag

Beste ouders, leden, leiding en vrienden van den Bernie. 
 
Dit jaar kan de normale Spettislag spijtig genoeg niet doorgaan wegens welbekende redenen. 
Maar niet getreurd, de briljante koppen van de giverleiding hebben een geweldige oplossing. 

In plaats van de mensen naar het eten te laten komen, hebben we besloten het eten naar de mensen te brengen. 
Wat wordt hiermee bedoeld? 
Bij deze editie zal het mogelijk zijn om ofwel spaghetti te komen afhalen op het lokaal ofwel om het te laten leveren in Deurne, Wijnegem, Borgerhout, Borsbeek, Schoten en Merksem.
 
Als u kiest voor afhalen moet u ons enkel laten weten of u dit doet op zaterdag of zondag en wat u wilt eten. U kan dan uw bestelling zaterdag 24/10 tussen 16.30 - 21.30u komen ophalen en zondag 25/10 tussen 12 - 16u. 
Kan u er niet geraken en laat u liever onze lekkere spetties leveren dan duid u ook uw bestelling aan, om hoelaat u deze levering wilt en u adres en contact gegevens. De contactgegevens dat u doorgeeft zullen enkel en alleen gebruikt worden als er een probleem is bij de levering (vertraging, adres niet vinden…). Op de gegeven uren voor het leveren staat een limiet voor het aantal bestelling. Wij vragen wel om pas te vragen om te leveren vanaf een bedrag van 10 euro (dus een menu). Bestel dus snel voordat alle leveruren vol zitten. 
 
Het leveren binnen Deurne kost 2 euro extra op uw totaal bedrag. Buiten Deurne (Wijnegem, Borgerhout, Borsbeek, Schoten en Merksem) zal een extra 3 euro kosten. 
Bestellen voor te leveren kan tot 23 oktober 23.59u.
 
De betalingen zullen als volgt gebeuren. Bij leveringen kan er enkel met cash betaald worden. Bij het afhalen kan u betalen met cash of de bankcontact app.

Hieronder vind u het bestelformulier. Alles staat zo duidelijk mogelijk uitgelegd, we willen vragen om zo volledig mogelijk steeds te zijn. Wees er snel bij, de leveringen zijn beperkt!! 

Bij eventuele vragen, mag u ons altijd een mailtje sturen via gidsen@sint-bernadette.be of verkenners@sint-bernadette.be
Zij gaan zo snel mogelijk proberen antwoorden te geven op de vragen! 

Alvast merci!!!!!

Heel veel lekkere groetjes 

De givers van Sint-Bernadette